Monday, March 2, 2009

TOPIC: THE ARRIVALS.

assalamualaikum and good day everyone..

yo..lame giler ak x update blog ak ni..da bersawang da..:D
ok2, ak just nk share something ngan korang la..ak baru-baru ni tengah meng-indulge kan diriku dengan menonton dan mengikuti siri the arrivals..
gila ak cakap korang, korang sepatotnya tengok bende ni...

ok ak nak share something..kalau korang nak tahu, satu pertubuhan yang dikenali the freemason, adalah satu badan yang ditubuhkan oleh zionist. tau kan sape zionist ni? ni adalah orang yahudi..

tanpa kita sedari, hari demi hari hidup kita, sekeliling kita sudah pun dipengaruhi oleh badan ni. antaranya, bentuk-bentuk bangunan yang berlandaskan segitiga pyramid, melambangkan lambang badan ini. tujuan badan ni ditubuhkan adalah untuk menghidupkan semula keajaiban syaitan dan mencuba untuk mempengaruhi dunia bahawa dunia amat memerlukan mereka untuk menjalankan rutin hidup harian.

jika kita selidik kembali. mereka telah menggunakan media hiburan sebagai langkah utama untuk memperluaskan pengaruh satanic diorang. kita pula, hanya melayan saja lagu-lagu, movie-movie yang diterbitkan oleh hollywood tu..tanpa kita sedari, sedikit sebanyak mereka telah menyelitkan beberapa lyric, kata-kata dan hint untuk menghidupkan kembali kepercayaan kita kepada lucifer atau keajaiban satanic ni.

jika korang tengok dokumentari the arrivals ni, baru korang nampak, betapa bijaknya orang-orang yahudi ni nak memperluaskan pengaruh satanic mereka kepada satu dunia.
prinsip utama mereka untuk menguasai dunia ialah dengan menguasai minda, body and soul. setakat ini, mereka telah berjaya menguasai minda masyarakat dunia, dengan melimpahkan jutaan hiburan seperti movies, lagu-lagu barat, fesyen dan gaya hidup cara barat.

aku rasa ada baiknya jika anda semua dapat menonton sendiri dokumentari ini, kerana ia sedikit sebanyak mengajar dan membuka mata kita bahawa apa yang ada di sekeliling kita hari ini, yang kita suka, gembira sehingga hari ini adalah sedikit sebanyak hasil usaha si freemason ni untuk menakluk dunia ini dengan ideologi zionist diorang itu.

minta maaf, ak takde sumber gambar ke, untuk dikongsi bersama.
tapi, kalau korang nak dokumentari ni, ak ade lengkap punya.sampai abes.
do contact me if u want this doucmentaries.

tu sahaja dari saya.
dari meja pengarang, ahmad azrain. =)